2014. június 9., hétfő

Ismét Komáromban jártunk

Ha Komárom, akkor ott a helyünk. :) Annyira szeretem az Erődöt, hogy kutyával, vagy anélkül, de minden évben (esetleg évente 2x) el kell mennem oda. Na, azért csak csínján, a három napból mi csak az utolsón vettünk részt. Azon is csak nehezen, hiszen Hiszti teljesen levedlett (első vedlés és akkor többet nem is kell mondanom :), nekem vizsga hegyek, de gondoltuk, már be van fizetve, ismerősökkel meg van beszélve, hogy kint leszünk, kutya kidzsuvázva, akkor már ne maradjunk otthon. :) Bár azért az is erősen a dolog ellen szólt, hogy az eredeti bírónk helyére más került.
Az úton ért minket a sokk, mikor kapom a telefont Tündétől, hogy az 1. ringhez menjek, mert más lesz a bírónk. Megint. Hogy ne legyen unalmas az élet. Így kötöttünk ki végül Szabó Sándor bíró úrnál. 
Szerencsére, tekintettel a nagy melegre, hamar neki is kezdtünk. Sőt, leíró bírálatot se kaptunk ebből az okból kifolyólag, bár a bácsi mindent elmondott szóban. Hiszti nagyon tetszett neki, nem mondott semmi rosszat róla, teljesen elégedett lehettem, ilyen szempontból. Végül kitűnő 2 helyezést értünk el, fiatal osztályban. Nem sokkal azután, hogy végeztünk egyik évfolyamtársammal, Csillával is összefutottam, aki a REX egyesület tagja, aztán kb. indulhattunk is haza. Éppen a málhámmal és Hisztivel másztam keresztül a tömegen, mikor megállított egy belga border collie tenyésztő és nagyon jól esett tőle az egy-két biztató szó. :) Ezek a pozitív visszajelzések talán ösztönöznek, hogy egy kicsit jobban higgyek magamban és a kutyámban. :) Ezen még dolgoznom kell ;-) Most egy időre hanyagolva lesznek a kiállítások és a hangsúly az egészségre kerül. Hisztit és Freyá-t is szeretnénk szűrésekre vinni, az eredményekkel úgyis jövök majd.
De máshol nem áll meg a kiállítási élet és Pacco majd tartja a frontot. 
Nagyon szépen szerepelget a németországi kiállításokon. Dallminban és most Magdeburgban (tegnap) is 2. helyezést ért el fiatal osztályban. Ennél rosszabb sose legyen. ;-) Egyébként arra nagyon büszke vagyok, hogy ekkora mezőnyben így szerepel, sőt még életében nem kapott nagyon jót, ami igazán ritka kint és még a legjobbakkal is előfordul. :D Egy szó, mint száz, egy szavam se lehet!!

Pacco- Magdeburg Ex.2


Hiszti- Komárom Ex.2
 Hisztiről a fotót készítette: Kutya Egy Dolog! Köszönjük szépen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése