2013. március 3., vasárnap

Neva 2 éves lett! :)

Igen, tudom, rengeteg idő eltelt az utolsó bejegyzés óta, de talán mentségemül szolgál, hogy iszonyatosan sűrű volt az elmúlt pár hetem, itthon is csak pár órát töltöttem, aztán már mennem is kellett Bp-re. A suli újra elkezdődött ( ne is beszéljünk róla), így nem sok időm marad a kutyákra sem.
A FeHoVa Cacib-ot az idén sem szerettem volna kihagyni, s bár kutya nélkül, de Dóriék által kijutottam én is. :) Jó érzés volt, hogy nem gyomorgörccsel néztem a bírálatokat. Vasárnap Kotlár Robi bírált és ahhoz képest, hogy most vizsgázott le, sztem  jó döntéseket hozott. Kb. egyetértettem vele. Sok ismerőssel találkoztam ééés még frisbee-t is találtam, jó kis harapásállót. :P
Szép eredményekkel tért haza Dóri is: 8 éves nagymamija, Whity, mind2 nap Veterán 3. lett!! Picurka is ügyes volt, ő még csak a kölyök osztállyal próbálkozott. :)

Tegnap azért végre eljutottunk a kutyázáshoz is. Mivel Mac tüzel, így Whity és Mara jött velünk.
Reménykedtünk, hogy lehet majd jókat fotózni, mivel végre itt a tavasz ( legalábbis nagyon remélem) és szépen sütött a nap is, de persze nem akkor, amikor nekünk kellett volna. Na mind1. Kezdek hozzászokni h mi hiába próbálunk fotózkodni. ;-) Új élmény az volt most is : az egyik bácsi lovaskocsival szokott kijárni a szőlőbe és az a két ló halál jó fej! :)) Imádom őket, viszont eléggé lezsibbadtam, mikor Neva elkezdett "ismerkedni" velük. Szerencsére nem volt gáz, összedugták az orrukat és ennyi. :) Viszont legszebb öröm a káröröm és véééégre egyszer nem csak az én pásztorkutyám fetrengett bele a khm... abba, hanem valamiért Mara is. Dóri annyira nem osztozott az örömömben... :DEgy (koszos) Neva standard, aki a héten töltötte a 2. születésnapját!! Szörnyű, hogy repül az idő! :( Nemrég még csak egy kis szőrgolyó volt a kezemben, most meg már kész "hölgy" lett belőle. (agyilag mondjuk ugyanolyan kis dinka :D) Alakulgat-alakulgat, majd meglátjuk mi lesz belőle, sztem még fog változni. Az biztos, hogy szőre az van!! Pedig már elkezdett vedleni. Hiába, a szülei sem szőrtelenek. :)


Vágjunk hülye fejet Part 1 :))

 Part 2 :)

Golden mamik :) Mara& Whity

 Frisbee őrültem :) <3


Ezt a házikót még a dédipapám építette kb.30 évvel ezelőtt... :))
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése