2014. március 31., hétfő

MKSZ Budapest, Nationale Berlin, és az Alapfokú vizsga...

Előre tudtam, hogy zűrös lesz a hétvége, de azt nem, hogy ennyire! :)
Kezdem az Alapfokú vizsgával, mert az ugye  be volt tervezve, bár az már annyira nem, hogy nekem kell Hisztivel levizsgázni. Sajnos elég sok zavaró tényező volt a vizsgán a kutyának, nekem pedig ott volt a szokásos stressz, ennek ellenére sikeresen levizsgáztunk, 81 ponttal. Ami egyébként nem rossz pont, de egyet értettem a bíró néninkkel, hogy ennél jóval több volt a kutyában. Viszont azt nézve, hogy honnan indultunk és hova fejlődtünk, elégedett vagyok Anettel és Hisztivel. :P
Remélem majd kapunk fotókat is, akkor majd felteszem őket! :)

A szombati nap másik szuper híre a Nationale Berlin-ről érkezett, ahol egyik kölykünk, Pacco, először mérettette meg magát fiatal osztályban és nagyon szép eredménnyel végzett!
7 fiatal kan közül első lett!!  Vasárnap pedig kitűnő minősítést szerzett!
Nagyon-nagy gratula gazdijának, Beate-nek! :)

 A vasárnapi kiállítás nagyon váratlanul jött. Hétfőn, olyan éjjel 1-kor felhívott Dóri, hogy talált egy kiállítást a hétvégére és hogy megyünk-e. Hát, mondom, menjünk. :D Nem egy nagy rendezvény, de legalább közel van, gyakorolni is lehet rajta. Így elindultunk, el is tévedtünk, (csak a szokásos), de végül célba értünk.
A border collie-kat Hargitai Gábor bíró úr bírálta és Hiszti szuper kritikát kapott, nagyon tetszett a bíró bácsinak! Hihetetlen sikeresen zártuk a napot, hiszen Hiszti kitűnő1, HPJ, BOB, BOG2, és Junior BIS2 lett!!! Köszönöm szépen Jenei Attila és Hargitai Gábor bíró uraknak!
A goldenek sem maradtak szép eredmények nélkül: Mac kitűnő1, CAC, BOB 
Whity pedig veterán osztályban CAC címet szerzett és veterán BIS-be javasolt lett! Őket Dr. Pozsonyi Anikó bírálta. Álmosan, fáradtan, leégve, de boldogan tértünk  haza!
Hisztiről a képeket Dóri készítette! Köszönöm!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése