2014. október 24., péntek

Költöznek a picik...

Azt hiszem, elértem odáig, hogy utolérhetetlen lemaradásaim vannak.
Sajnos a kölykökről szóló részletes helyzetjelentés nem nagyon valósult meg. Mentségemre szóljon, hogy az írásra szánt időt a kölykökre szántam és 8 hete már, hogy nincs egy szabad hétvégém. :) Szerencsére nagyon sok ismerősünk és gazdink szerette volna megdögönyözni a piciket, így a szocializáció rész magától ment. :D Hétköznap pedig megmozgatták az egész családot. Nagyon sokat segítettek nekem a nagyszüleim, szüleim, testvérem, mikor én nem értem rá. Ezért is furcsa most, hogy már csak egy pöttömünk van és ő sem marad már sokáig. 

Szóval ahelyett, hogy részletesen leírnám, milyen tartalmasan teltek az elmúlt hetek, inkább azt mesélem el, milyen hiper-szuper helyen vannak már a drágáim. :)

Akkor kezdjük is Lucky-nál (alias Born To Run at Dreamborder), aki Nagyrédére került egy nagyon szimpatikus párhoz, elsősorban hobbi célra. Sportolni szeretnének majd vele, és már a kutyasuli is ki lett nézve. Talán még egy-két kiállításon is meg fognak fordulni. :)

Zsuzsi is folyamatosan dokumentálja fotókkal az eseményeket,
aminek én természetesen nagyon-nagyon örülök!! :)

Ready-Dömber alias Brussels By Night at Dreamborder jövő héten költözik gazdihoz, róla írok is majd később. Addig is minket boldogít.... azért nem kell sajnálni, tettes társ is akad.

Chaaya-Bady's Little Girl at Dreamborder volt az első költözőnk. Ő Ausztriában fog élni családi kedvencként 2 kétlábú és 2 macsek társaságában. Kutyasuli és agility, frisbbe, kutyás sportok vannak tervbe véve. Róla is kapok sok-sok képet szerencsére, amik majd felkerülnek a galériába.
Nagyon kedves kis gombóc, remélem sok szép emléket gyűjt majd a gazdikkal. :)

Kiki, a kis boszi (alias Beautiful Liar at Dreamborder) budapesti lakos lett. 2 nagylány fogja nyúzni, kutyasuliba vinni és sportolni vele. Nagyon aktív kiskutyáról van szó, úgyhogy levezetni való energia lesz itt bőven. :D Kikivel valószínűleg találkozunk majd egy-két kiállításon is mint néző, esetleg, mint versenyző is. Folyamatosan küldenek fotókat a gazdik, remélem megtartják ezt a jó szokásukat. :))
TV-zés a csajokkal :)

És végül Shelby (alias Bluebird Song at Dreamborder), aki egy jó kis aktív családhoz került Csömörre.  Az ikrek, Anna és Zsófi vezetik le azt a sok energiát, ami ebben a gombócban van. :) Kutyasuli, sport, terelés, kiállítás, számtalan kaland vár rá. Róla is biztos hallunk majd.
hopp, elnyelte a babzsák :D


További képek a kicsikről:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése