2015. február 16., hétfő

FeHoVa CACIB 2015

Sajnos a vizsgaidőszak miatt egy kicsit el vagyok maradva a blog írással/ információáramoltatással, de remélem, most már lesz időm erre is. A honlap sajna szünetel egy darabig, de igyekszem orvosolni a problémát. 

Tehát ismét ellátogattunk a hagyományosan megrendezett FeHoVa kiállításra. Az idén viszont nem csak Hiszti szerepelt élesben, hanem két kislányunk is a B-alomból.
Összességében igazán eredményes hétvégét zártunk. Teljesen elégedett voltam a kutyákkal, eredményekkel egyaránt.
Szombat reggel volt a mélypont. Sajnos minden összejött, ami összejöhetett: dugó, baleset a hídon, útjavítás, útlezárás, hídlezárás, egy szóval katasztrófa. A vége az lett, hogy Anett kidobott a főúton Hisztivel, hogy próbáljak meg beérni a bírálatra, ami már fél órája elkezdődött. Utólag is sokaktól hallhattuk, hogy lekésték a baleset miatt a bírálatukat.
Szóval elég kapkodósra sikeredett a reggel. Ennek ellenére Hiszti nagyon szépen dolgozott velem, és nem csak a ringben, hanem azon kívül is. Nagyon meg voltam vele elégedve, rengeteget fejlődött az utóbbi időben. Ez volt élete első növendék osztályos szereplése, ahol kitűnő 1, CAC címet szerzett 4 kan közül. :) A délután megrendezésre kerülő tenyészszemlén pedig Tenyésztésre javasolt minősítést kapott.
Fekete kislányunk Kiki is szépen szerepelt, baby osztályban nagyon ígéretes 1, Baby BIS-ben javasoltat kapott. Nagyon ügyes volt annak ellenére, hogy nem tudtam vele gyakorolni. Még vissza kell venni kicsikét az energiáiból, hiszen ezerrel pörög, de elvenni könnyebb, mint hozzátenni. :) Minden esetre a kiállításon szuperül viselkedett, megszeppenve az biztos, hogy nem volt. :D

Vasárnap már saját kutya nélkül érkeztem a rendezvényre, Shelby-t, a kis merle lánykánkat kellett felvezetnem. Szerencsére aznap már a forgalom sem volt ellenünk, így nyugalomban lehetett nekikészülődni a kiállításnak. Shelby is nagyon ügyes volt (én persze büszkülök azóta is, hogy milyen ügyik voltak az unokáim), gyönyörűen dolgozott velem a ringben, így vele is nagyon ígéretes 1, Baby BIS-re javasoltat kaptunk. Időközben megkértek, hogy vezessek fel egy fiatal szukát, Prius-t, akivel másodikak lettünk fiatal osztályban. Tüneményes volt, azonnal megszerettem az okos fejét. :)

Szóval egy szuper hangulatú rendezvényen vagyunk túl, leszámítva persze néhány kellemetlenséget. 
Nagyon jól éreztem magam, köszönet érte kedves barátaimnak és gazdijaimnak. :)
Gratulálok a nyerteseknek!

És akkor az eredmények fotókkal, amiket igazán köszönöm Verának, Isunak és Katinak!
Hiszti kozmetikáját pedig Editnek!!

FeHoVa CACIB
2014.02.14.
judge: Róbert Kotlár
Almost Famous at Dreamborder "Hiszti" Ex.1, CAC (interm. cl.)
Beautiful Liar at Dreamborder "Kiki" VP1 (baby cl.)

 2014.02.15.
Judge: Lokodi Csaba Zsolt
Bluebird Song at Dreamborder "Shelby" VP1 (baby cl.)

14.02.2015
Budapest Tenyészszemle/Breeding Test
judge: Judit Korózs-Papp
Hiszti (Almost Famous at Dreamborder):Recommended for Breeding/Tenyésztésre Javasolt


 Hiszti


Kiki


ShelbyBrainiacborders utódok: Shelby, Prius, Cindy és Duncan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése