2013. november 4., hétfő

Pacco első kiállítása

Még korábban mesélte Beate, hogy november 3-ra, Berlinbe nevezi be először Pacco-t baby osztályba, majd következő alkalommal kölyök osztályba. Persze én, mint aki nem normális, már egy héttel ezelőtt elkezdtem izgulni, szerintem jobban megérintett a dolog, mint a kedves gazdát. :D Tegnap egész nap rá voltam feszülve a gépre, mikor lesz már valami hír...
Végül Beate írt: Pacco nagyon ígéretes 2 helyezést ért el egy nagyon szép bírálattal, egy Trucharm (Ausztrál kennel) kiskan mögött. Állítólag nagyon ügyes volt, bár nem hazudtolta meg magát, 1 órával a bírálatok előtt belehempergett a sz*rba.... -.- (Le se tagadhatná az anyját)
Alakul a kölyök, nagyon kis csuri még. Eldöntöttem, hogy ez az 5 és fél hónapos kor a mélypont. :)

"Großrahmiges 5 Monate alter Rüde, sehr gute Kopfproportionen, dunkle Augen, scherengebiss noch der Umzahnung, korrekte Winkelungen, gute obere und untere Linie, flüssig in der Bewegung, freundliches Verhalten."

bíró: Heike Bilsheim (D)

Végre Eszti is megszánt egy-két fotóval Virágról. A szentendrei kutyaoviban azt mondák a lányoknak, hogy olyan ügyesek, mehetnek a nagyobbakhoz (1 évesek). :) Hosszútávú tervük majd az agility lesz, sok sikert hozzá! Én pedig boldog vagyok, szuper helyen vannak a kölykeim. :)

 Nagyon durva, mennyire hasonlít a mamájára...még a mintája is dettó olyan. Először azt hittem, Neva van a fotón. :)

Freyáról is készült egy fotó. Egyértelműen látszik, hogy nem fekete-fehér, talán seal. Brooklyn is így nézett ki kicsinek. Érdekes, hogy felnőtt korukra meg lenövesztik a szőrüket és besötétednek. Akárhogy is, ez elég érdekesen néz ki :D
Egyébként úgy tervezik a gazdik, hogy megmutatják 1-2 kiállításon, úgyhogy vele is találkozhatunk majd a következő szezonban. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése