2013. november 18., hétfő

Ovi és kirándulás

Szerencsére az időjárás megkegyelmezett nekünk és csodás időnk volt egész hétvégén. Ezt és a szabadidőt kihasználva ellátogattunk a fehérvári Jócsontok Kutyasuli ovijába, ahol Hiszti egy kicsit kitombolhatta magát. Szépen viselkedett, nem volt vele semmi gond. Szemmel láthatóan rengeteget segít a kutyaovi a szocializációban. Látszik a kutyán, hogy egyre könnyebben nyit a fajtársai felé. Nincsen benne feszültség, hogy "Úristen, kik ezek?" :) Szerencsére elég könnyen barátkozik. Most szombaton igen szép számmal jelentünk meg, ha jól emlékszem, 8 kiskutya volt jelen. Elég kevés fotót tudtam csak lőni, ráadásul folyamatosan cikázó ebeket nehéz fotózni, de ha valakit érdekel, akkor itt található a link.

Hiszti és Kincs, a kuvasz lányka

Vasárnap apukámmal és a tesómmal ellátogattunk Csókakőbe, ahol muszáj volt megnézni a várat. Amióta megcsinálták (nagyjából) nem jártam ott. Természetesen a kutyákat sem lehetett otthon hagyni, bár ők a vár alatti rohangálást jobban élvezték, mint mi a gyönyörű kilátást. :)




A múlt hétvégén időtlen idők óta sikerült összefutnunk Mazsával és a kis jövevénnyel, Ready-vel, a red merle aussieval. :) Hisztivel hamar rátaláltak a közös hangra, mi pedig végre beszélgethettünk egy kicsit. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése