2014. május 24., szombat

1 éves az "A" alom :)

Hát én olyan boldogságosan érzem magam! :) Hétfőn volt a kicsik 1 szülinapja! Első megdöbbenés, hogy te jó ég, már egy éve történt, hogy ott gubbasztottam, virrasztottam Neva mellett, aki hajnali 4 órakor hajlandó volt elkezdeni az ellést. :) Azóta is számtalanszor hálát adok, hogy létre jöhetett ez az alom, hiszen az elmúlt 1 évben rengetegszer okoztak nekem örömöt ezek a kis manók és a gazdáik. 
Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy a gazdik, így figyelnek erre. Úgyhogy hatalmas és jóleső érzés volt, mikor sorban kaptam a fotókat a kölykökről. És a tudat, hogy mindenki olyan jó helyen van, és ennyire szeretik őket, na hát az mindent megér. :) Ilyenkor elfelejtem a nehézségeket és csak az van előttem, ami mindig is a célom volt, hogy az általam tenyésztett kutyusok örömöt vigyenek a gazdik életébe.

Tehát akkor néhány mondatot egyesével is a kölykökről, mi is történt/történik velük ebben az elmúlt egy évben :)

Pacco
Pacco elsőszülöttünk Németországban tengeti a mindennapjait, felháborító luxusban, kényelemben és szeretetben. :) Kis barátnőjének, Ronjának, a mindennapjait színesíti. Ő egyébként kiállításos kutyus, aki már most nagyon szép eredményekkel büszkélkedhet. Az idén tavasszal, Berlinben megszerezte első fiatal osztályos győztes címét, reméljük, hogy a következő kiállításokon is sikeresen szerepel majd. Nagy boldogság, hogy a héten Beate elvitte Pacco-t szemvizsgálatra, ahol mindent a legnagyobb rendben találtak. :) 

Hiszti
Na, a félgyerekem. :) Mivel az utcánkban lakik a kereszt szüleimnél,  szerencsére sokszor láthatom. Főleg, hogy most már rendszeres látogatói vagyunk a hazai kiállításoknak, ráadásul nem is rossz eredményekkel gazdagodva. :) (Eredmények Hiszti saját oldalán) Nagyon nehéz természetű kutyusról van szó, meg kell, hogy mondjam, s hogy ezt valahogy kezelni tudjuk, Anett végigcsinálta Hisztivel a Fehérvári Jócsontok tükörmódszeres kutyasuli alapfokú engedelmes tanfolyamát, ahol nagyon sokat fejlődtek mindketten, bár még sok munka vár rájuk. :)

Félix
Szlovákiában élő kiskutyánk, Félix, igazi családi kedvenc. 2 kisgyerek dögönyözi és szeretgeti őt minden nap. Ő egy igazi labdabűvölő, apportos állatka, tele energiával. Amikor a gazdijai hazavitték tőlünk, az első dolga az volt, hogy beleugrott a medencébe,mert természetesen mi mást is csináljon egy 10 hetes kiskutya, ha megérkezik az új otthonába. :P A mi találkozóhelyünk Komárom marad. Tavaly ott ugrott a nyakamba a drága és halmozott el nyálas puszijaival. Remélem egy pár hét múlva újra láthatom, addig is köszönöm az édes fotókat! :)

Freya
Különleges színű kislányunk, Freya, siófoki lakos lett. Gazdijai imádják, szeretik, sokat foglalkoznak vele. Időközben lett egy kistesója is, Ruby, így róluk sem mondható el, hogy annyira unatkoznának.  Szabadidejükben (mármint a gazdiékéban :P) trükköket tanulnak, és nagyon kis ügyesek, ezenkívül tervbe van véve egy-két kiállítás is ebben az évben. :) Úgyhogy Freyácskáról is lesz majd remélhetőleg pár új poszt az idén.
Addig is 2 fotó az ünnepeltről és álomtortájáról.


Virág
Kicsi Virág, vagyis Bonus-baby Pomázon lakik, 2 nagy és 2 kisgazdájával. 
Családi kutyus, valószínű, hogy ivartalanítják is majd, de ennek ellenére aktív életet él. Eszti, gazdija, jelenleg is csinálja vele az alapfokú tanfolyamot. Az alomból elsőként ő találkozott először birkákkal. Március 15-én rendezték meg a Főtenyészszemlét, terelőképesség vizsgát és karaktertesztet Portelken, ahol Viri sikeres terelő képességvizsgát tett!! Büszkül a nagyanyai szívem. :))


Szóval Nagyon Boldog Első Szülinapot!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése