2013. június 2., vasárnap

2 hetes a banda:)

Szépen cseperednek a kölykök, igazán kezdenek már kutya formát ölteni. :) Mindenki 1200 gramm körül mozog, annyira pontosan nem is mérem, látszik rajtuk, hogy hatalmas a hasuk, nem is tudom, hogy lehet ennyit enni. ;-) És persze aludni. A mai napra szinte mindenkinek kinyílt a szemecskéje és egy pár napja már hallanak is. Iszonyat édesek, ahogy odatömörülnek a láda széléhez és hallgatóznak, ki jött be hozzájuk. Bár még egy kicsit bizonytalanul, de azért már mennek vagy másznak (legtöbbször az ölembe :)) Mindenki egy egyéniség egyébként. Pl. kettes kan a legesleghisztisebb az alomban, olyan hangosan reklamál, hogy nem tudok mellette tanulni. :D Hercegnő pedig iszonyat édes, vele különleges a kapcsolatunk, nagyon érlelődik, hogy nem fogom tudni kiadni a kezemből. Még csak mától lát ki a csipái alól, de már farok csóválva, tátott szájjal morog a tesókra és próbál játszani. Megzabálom! :D Egyébként rendes kiskutyák (még), egy szavam se lehet. :) Nevá-nak látom, kezd egy kicsit sok lenni néha, de megoldja, befekszik a fotelbe, na meg sokat van kiengedve napközben is.
Tesómat fogtam be fotózni tegnap, de eskü, hogy ilyen korban egy nap is számít, a héten majd szeretnék nyitott szemes képeket is csinálni.
A legjobban azt várom, hogy elég nagyok legyenek ahhoz (és egy kis jó idő sem ártana), hogy kiengedjem őket az udvarba és találkozhassanak Kony-val. Tudom, hogy imádni fogja őket és ő lesz a tökéletes nagynéni, akit majd nyúzhatnak. :) Egyébként ő már régóta szeretné őket megismerni, de még nem, Nevá-t sem idegesítem ezzel. Majd nemsokára... :)

Az 1-es kiscsávó, alakul-alakul, egyre jobban tetszik ;-)




 Ő "Hiszti", ahogy mi nevezzük :)





Feka kissrác <3




1-es kislány, a család és mindenki kedvence :)




 Hercegnőm :))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése